Een gezond eetpatroon, stabiel gewicht en voldoende energie

Gewichtsbeheersing met Body Care Boxtel

Gewichtsbeheersing: er zijn meerdere mogelijkheden om uw doel te bereiken

Overgewicht is vaak een gevolg van meerdere factoren. Het gaat niet alleen om voeding, maar ook om bijvoorbeeld de werking van de organen, de hormoonbalans en emotionele factoren. Daarom is het belangrijk om gewichtsbeheersing bij de oorzaak aan te pakken.

 

Er zijn ongelooflijk veel afslankprogramma's, -methoden, -pillen, -hypes en -producten. Sommige methoden zijn een tijdje populair en verdwijnen dan weer van het toneel. Wat is de beste manier? Niemand kan daarop antwoord geven. Iedereen is anders. Wat voor het ene lichaam werkt, werkt niet voor het andere lichaam. Wat voor de ene persoon prettig is, is voor de andere persoon een nachtmerrie. 

 

In mijn praktijk, van oorsprong een praktijk voor gewichtsbeheersing, zijn er meerdere mogelijkheden om te werken aan uw gewichtsbeheersing:

  • Natuurgeneeskundige consulten waarbij uitgebreid uw gezondheid wordt onderzocht, en wordt nagegaan wat voor u nodig is om uw doelstelling te bereiken. Hiervoor verwijs ik u naar de pagina natuurgeneeskunde. 
  • Ondersteuning met Herbalife-voeding en -supplementen. Omdat onze voeding niet meer de voedingsstoffen bevat die het zou moeten bevatten, en omdat niet iedereen voldoende tijd heeft om gezonde voeding te bereiden, is het soms nodig om kunstgrepen toe te passen, maar wel gezonde kunstgrepen. Herbalife is kwalitatief goede, cellulaire voeding, gebaseerd op de Chinese kruidenleer. Het is natuurlijk en bevat alle vitaminen, mineralen en bouwstoffen die ons lichaam dagelijks nodig heeft. Hiermee beheersen we ons gewicht en houden ons lichaam gezond en vitaal. Ik werk al sinds 2004 met de voeding en supplementen van Herbalife, voor gewichtsbeheersing en voor gezondheid en vitaliteit. Met Herbalife heb ik al meer dan 750 mensen naar hun streefgewicht geholpen.
  • Ondersteuning met het programma en de producten van PS. Food & Lifestyle

PS.Food & Lifestyle.

 

PS. Food & Lifestyle is een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma dat erop gericht is uw streefgewicht te behalen én te behouden. Minder calorieën eten is niet de meest effectieve manier om gewicht te verliezen. Meer eiwitten eten en de inname van koolhydraten en vetten drastisch verminderen is het meest effectief. Deze methode zorgt er niet alleen voor dat u afslankt, maar ook dat u uw gewicht daarna gemakkelijker onder controle houdt. Sinds oktober 2015 is Body Care Boxtel het PS. Food & Lifestyle Center voor de gemeente Boxtel.

 

Niet minder eten, maar ánders eten
Met PS Food & Lifestyle werkt u aan een gezonde en evenwichtige levensstijl. U eet niet minder of eenzijdiger, maar anders. Zo verandert u stap voor stap uw leven zonder dat u inlevert op de kwaliteit ervan.

Het afslankprogramma heeft 3 fases met elk ongeveer 6 eetmomenten per dag:

 

 

Afvallen met PowerSlim

Afvallen
De eerste fase is zeer strikt. U gaat hierin actief aan de slag met het verliezen van gewicht. U heeft ongeveer elke 2,5 uur een eetmoment.

Volhouden
In de overgangsfase went u stap voor stap een gezond voedingspatroon aan. De PS Food & Lifestyle-producten vervangen we in kleine stapjes door gewone voeding.

Stabiel en vitaal
Wanneer u op streefgewicht bent, begint het eigenlijk pas. Het is nu zaak om dit vol te blijven houden. Hierbij blijf ik u begeleiden en adviseren. In de laatste fase eet u naast de maaltijden uit uw voedingspatroon alleen nog de tussendoortjes van PS Food & Lifestyle.

Meer over PS Food & Lifestyle?
Icoon telefoon

Gezond afslanken?

Neem contact op