Voedingscoach Boxtel; Gewichtsbeheersing;
Een gezond eetpatroon, stabiel gewicht en voldoende energie
Voedingscoach Boxtel; Gewichtsbeheersing;
Een gezond eetpatroon, stabiel gewicht en voldoende energie

De stap naar uw streefgewicht met uw voedingscoach in Boxtel

Overgewicht is vaak een gevolg van andere dingen dan te veel eten. Daarom is het belangrijk om gewichtsbeheersing bij de oorzaak aan te pakken. Zo zit u op een natuurlijke, gezonde manier weer lekker in uw vel. 

Gericht voedingsadvies voor een gezond lichaam

Afslanken, dat is een wens van velen. Om tot een goed advies te komen, bespreken we uw gezondheid, uw lichamelijke klachten, uw leefstijl en uw voorkeuren qua eten. Tegen deze achtergrond combineer ik mijn kennis en ervaring en kom ik samen met u tot voedingsadvies dat bij u past. Het kan zijn dat uw overgewicht een lichamelijke reden heeft, of dat verzuring mede oorzaak is. Het advies zal op u en uw situatie worden afgestemd.

Persoonlijke begeleiding
U komt regelmatig op consult voor een lichaamsanalyse en advies waarmee u uw doelstellingen succesvol kunt behalen. Ook na het behalen van uw streefgewicht blijf ik u begeleiden. Samen investeren we in een blijvend resultaat.

Herbalife
Omdat onze voeding niet meer de voedingsstoffen bevat die het zou moeten bevatten, is het soms nodig om kunstgrepen toe te passen, maar wel gezonde kunstgrepen. Herbalife is kwalitatief goede, cellulaire voeding, gebaseerd op de Chinese kruidenleer. Het is natuurlijk en bevat alle vitaminen, mineralen en bouwstoffen die ons lichaam dagelijks nodig heeft. Hiermee beheersen we ons gewicht en houden ons lichaam gezond en vitaal. Ik werk al sinds 2004 met de voeding en supplementen van Herbalife, voor gewichtsbeheersing en voor gezondheid en vitaliteit. Met Herbalife heb ik al meer dan 750 mensen naar hun streefgewicht geholpen.

PowerSlim

Powerslim is een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma dat erop gericht is uw streefgewicht te behalen én te behouden. Minder calorieën eten is niet de meest effectieve manier om gewicht te verliezen. Meer eiwitten eten en de inname van koolhydraten en vetten drastisch verminderen is het meest effectief. Deze methode zorgt er niet alleen voor dat u afslankt, maar ook dat u uw gewicht daarna gemakkelijker onder controle houdt. Sinds oktober 2015 is Body Care Boxtel het PowerSlim Center voor de gemeente Boxtel.  

Niet minder eten, maar ánders eten
Met PowerSlim werkt u aan een gezonde en evenwichtige levensstijl. U eet niet minder of eenzijdiger, maar anders. Zo verandert u stap voor stap uw leven zonder dat u inlevert op de kwaliteit ervan.

Het afslankprogramma heeft 3 fases met elk ongeveer 6 eetmomenten per dag:

Afvallen
De eerste fase is zeer strikt. U gaat hierin actief aan de slag met het verliezen van gewicht. U heeft ongeveer elke 2,5 uur een eetmoment.

PowerSlim; Body Care Boxtel

Volhouden
In de overgangsfase went u stap voor stap een gezond voedingspatroon aan. De PowerSlim-producten vervangen we in kleine stapjes door gewone voeding.

Stabiel en vitaal
Wanneer u op streefgewicht bent, begint het eigenlijk pas. Het is nu zaak om dit vol te blijven houden. Hierbij blijf ik u begeleiden en adviseren. In de laatste fase eet u naast de maaltijden uit uw voedingspatroon, alleen nog de tussendoortjes van PowerSlim.
 

Orthomoleculaire benadering van afslanken

Overgewicht heeft vaak een lichamelijke oorzaak. Als inspanningen om gewicht te verliezen weinig of geen effect hebben, is het dus belangrijk te onderzoeken of er een lichamelijke oorzaak is voor het overgewicht. Is het een koolhydraatverslaving, schildklierprobleem, menopauze of misschien een verminderd verzadigingsgevoel? Bij alle oorzaken horen andere gevoelens zoals emotie, onverzadigbaar gevoel en het koud hebben.

Bij de bron
Wanneer we weten wat de oorzaak is, kan bekeken worden wat de beste oplossing is. Soms is een behandeling met voedingssupplementen nodig. Vanuit een orthomoleculaire visie kan ik u dan helpen.

 

Natuurgeneeskunde; Body Care Boxtel

Gezond afslanken?

Voedingscoach Boxtel; Gewichtsbeheersing;